oh, sheep!!!

Personerne bag

lang historie sort

Lige siden vi som kokkeelever mødte hinanden henover en gulvvask for første gang, vidste vi - som Usher og Bieber - at vi var “meant to be friends”. Universet ville bare, at disse to sorte får skulle græsse sammen.

Selvom vi har gjort os hver vores erfaringer, har vi alligevel fulgtes ad og en dag for ikke så længe siden, da sol, måne og komfur stod helt rigtigt, blev Black Sheep Gourmet en realitet.

Vi har tilsammen over 24 års erfaring inden for gastronomiens verden og har virkelig prøvet lidt af hvert, men at kunne give gourmet til folket, er det, vi brænder for - så nu er det lige præcis dét, vi gør!

Bryan Francisco

“Jeg kan ikke vente med at give vores gæster en sublim madoplevelse og forvandle deres private hjem til en gourmetrestaurant for en aften. Det er fantastisk at jeg kan få lov til at udleve min drøm, med en ven som jeg anser som familie - og at han samtidig er en landets skarpeste kokke gør, at det her altså ikke er helt sort!”

Bryan er en yderst velkendt herre på den gastronomiske scene. Hans kreative smagssamsætninger, tekniske kunnen og ikke mindst hans behagelige personlighed, har placeret ham i toppen af talentfulde kokke i Danmark.

Væggen derhjemme er fyldt med et hav af diplomer og medaljer. Der er tale om kåring af årets unge kokketalent i Danmark, runner Up som Europas største kokketalent og ikke mindst et hav af podiepladser, både alene og som et aktivt medlem af det danske kokkelandshold.
Udover personlig hæder, så byder cv’et også på steder som den 2 stjernede Michelin restaurant Frederikshøj, det ikoniske Molskroen og ikke mindst Treetop i Vejle, hvor han var køkkenchef i en årrække.

Og så har han en ro, der kan gøre selv en surdej glad! :D

Kasper “Cudi” Hedegaard

Gennem årene har jeg arbejdet med både de små æstetiske komponenter fra den eksklusive fine dining, men også stået i spidsen for at servere mad til flere hundrede mennesker ad gangen. Begge dele har vi valgt at tage med ind i vores koncept hos Black Sheep Gourmet. Vi kan med garanti sørge for, at gæsterne til både brylluppet eller firmajulefrokosten har en succesfuld madoplevelse at se tilbage på!

Kasper har bygget sin karriere op ved at knokle et utal af timer i køkkener rundt om i landet, og har med dette høstet en masse erfaring og kompetencer. CV’et rummer blandt andet Frederikshøj, Marchal, CANblau og Treetop.

Kasper har også prøvet kræfter som selvstændig med SoSalad, hjulpet andre i restaurationsbranchen som konsulent og været udviklingschef for Ildpizza.

Og så har han bare et smil, der får mandlerne til at smutte sig selv… :D